perjantai 29. toukokuuta 2020

Totuuden hetki

Kivaa perjantaita vaan, täällä ollaan oltu hereillä jo klo 04:17 lähtien. Se on meinaan virallinen testipäivä tänään!

Aamulla tein ohjeen mukaisesti kotitestin, johon tottakai tiesin ilmestyvän kaksi viivaa, koska ne siinä jo aiemminkin olivat näkyneet. Olisin ehkä kuitenkin odottanut testiviivan olevan tummempi, koska nyt mielestäni se oli vahvuudeltaan samaa luokkaa kuin 2 päivää sitten. Toki esim. virtsan väkevyys vaikuttaa tulokseen, olosuhteita ei sen puolesta voi saada täysin stabiiliksi. Pienen panikoinnin jälkeen päätin, että koska vuoto ei ole alkanut ja testi on kuitenkin positiivinen, voisin palata viime päivät vallinneeseen zen-olotilaan.


 

... Ja ei varmaan tule yllärinä, ettei levollisuudesta ollut loppupäivänä enää tietoakaan. Olin alunperin varannut hcg-verikokeen ensi viikolle, mutta labran aikatauluja uudelleen selatessani huomasin, että myös tähän perjantaille oli ilmestynyt yksi vapaa aika. Kävin siis sittenkin jo tänään verikokeilla klo 11, koska pakkosaadahetitietääkaikkinyt. Ainoastaan jännitti, että ehtiikö tulos valmistua saman päivän aikana ja vielä niin, että joku lapsettomuushoitajista kerkeää kommentoida arvoa minulle. Minulla ei nimittäin ollut käryäkään, paljonko a) raskausviikkoja on tällä hetkellä tai b) raskaushormoniarvon pitäisi olla tässä vaiheessa. Pelkkä numeraalinen arvo ei juuri lohduttaisi epävarmaa mieltäni. No, onneksi tajusin kysyä asiaa jo etukäteen Kaiku-palvelun kautta ja minulle vastattiin, että yli 100 arvo tässä kohtaa on riittävä.

Iltapäivä meni sitten OmaKantaa kurkkiessa. Töissäkin on koronan vuoksi ollut niin hiljaista, että aika tuntui suorastaan pysähtyneen.

Vihdoin tulos saapui. 116. En tiennyt, itkiskö vai nauraisiko. Sain heti onnittelut lapsettomuusklinikalta. Ajanvaraus varhaisultraan on kesäkuun puolivälissä. Ensimmäinen neuvola-aikakin pitäisi varata. Uskottava se on - OLEN RASKAANA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti