perjantai 8. huhtikuuta 2022

Plussa, joka ei ole plussa

Ostin ensimmäistä kertaa elämässäni sellaisia Clearbluen raskaustestejä, joihin pitäisi piirtyä plus-merkki, mikäli on raskaana. Ei siis sellainen perinteinen, jossa on erikseen testi- ja kontrolliviiva.

Tein ensimmäisen testin kp 28. Yleensä kuukautiset alkavat näillä main, mutta nythän tiesin ovulaation olleen pari päivää myöhässä = myös vuoto myöhästynee saman verran. Olin siis tavoilleni uskollisesti liian hätäinen, MUTTA... Testipuikkoon piirtyi kuin piirtyikin plussa, tosin vasta virallisen testiajan jälkeen. Plussan pystyviiva oli myös huomattavasti kapeampi kuin vaakaviiva, mutta silti selvästi sininen. Päätin tehdä uuden testin seuraavana päivänä.

Kp 29 sama tapahtui uudelleen. Testiajalla ei mitään viivan hailuraakaan, sen jälkeen pikkuhiljaa ilmestyi selkeä, mutta jälleen super ohut sininen pystyviiva vaakaviivan kaveriksi. Okei, ehkä raskaus on niin alussa, että hcg ei näy vielä kunnolla / tulee viiveellä näkyviin?

Kp 30 (eli tänään) jälleen sama juttu. Tein myös samaisesta aamuvirtsasta eri merkkisen testin, joka oli ilmiselvä nega. 

Kuukautisia ei vielä näy eikä kuulu. Olen ollut aaltoilevasti huonovointinen ja ihan törkeän väsynyt sekä itkuinen. Nämä asiat voisivat puoltaa raskauden mahdollisuutta.

Valitettavasti nuo alkujaankin epäselvät testitulokset ja se fakta, että viivat eivät ole vahvistuneet lainkaan vaikka ollaan näin lähellä menkkoja, puoltavat vaihtoehtoa B: ei raskaana.

Huomenna testaan vielä kerran. Sitten luovutan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti