perjantai 17. joulukuuta 2021

Ei voittoa 5

"Minä pääsen nyt olemaan se klisee, jota olen itse vuositolkulla kadehtinut ja ajoittain jopa vihannut. Tuosta vaan, kun vähiten odottaa niin se tapahtuu. Kaksi punaista viivaa testitikussa. Meidän joululahjamme. Juuri nyt ei ole muuta sanottavaa, on vain tämä hetki ja onnellisuus."



Luonnostelin nämä lauseet jo kierron keskivaiheilla, ikään kuin tsempatakseni itseäni. Yllätyksekseni ne myös osoittautuvat todeksi 4-5 päivää ennen oletettua kuukautisten alkamispäivää, kun tein haaleista haaleimman positiivisen raskaustestin (kuva yllä). Viiva ei kuitenkaan ole lähtenyt tummumaan päivien edetessä, joten kyseessä lienee kemiallinen raskaus. Kuukautisten pitäisi alkaa maanantaina.

Hedelmöittymisen on siis mahdollista tapahtua  luonnollisesti, tästä olen erittäin kiitollinen. Myös pettymys on valtava, sillä vaikka tuo haamuviiva ei paljoa lupaillutkaan, ehdimme jo miehen kanssa miettiä nimiehdotuksia, huonejärjestelyjä ja taloudellista tilannettamme. Minä latasin lisäksi raskaussovelluksen ja ehdin pohtia lapsettomuuspolin ajan perumistakin. Yllättävän monta asiaa (niin käytännöllisiä kuin haaveilujakin) ehti käymään läpi parin epävarman päivän aikana... Vaikka sitä tiedostikin koko ajan, että on olemassa iso "EHKÄ" ja vielä isompi "JOS" tämän kaiken päällä leijumassa synkän pilven tavoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti