tiistai 7. joulukuuta 2021

Gelee Royale ja MultiGyn-geeli

Olen jälleen päässyt uudelle levelille pyrkimyksissäni kohti vauva numero kakkosta. Luvassa huuhaa-raskautumisniksejä, olkaa hyvät!

Aloin muutama päivä sitten ottamaan Gelee Royale -kapseleita, eli niin sanottua "kuningatarhyytelöä". Tuote sisältää superhunajaa, jota mehiläiset syöttävät kuningattarelleen. Usein tämän valmisteen kuulee parantavan hedelmällisyyttä, vaikka ylläripylläri luontaistuotteiden kohdalla harvoin on riittävästi tutkimusdataa, jotta väitettä voisi pitää luotettavana. 

No, koska tietenkään en voinut hillitä itseäni verkkokaupassa vauhtiin päästyäni, niin ostoskoriin napsahti myös MultiGyn-geeli. Tämä on kylläkin ihan apteekkituote ja tarkoitettu bakteerivaginoosin hoitoon. Minulla ei tietääkseni ole kyseistä ongelmaa, mutta pakkauksen kyljessä luki käyttöaiheena myös "emättimen normaaliflooran tasapainottaminen".

Vaikka suhtaudun edellä mainittuihin keinoihin huumorilla ja pessimismillä, niin on minussa silti pieni osa, joka haluaa tehdä kaikkensa ja vähän enemmän, että raskaudelle olisi mahdollisimman otolliset olosuhteet. Toki jos raskaaksi tulo olisi niin helppoa, että se onnistuisi lisäravinteilla tai hoitavilla geeleillä, ei maailmassa tarvittaisi yhtään lapsettomuusklinikkaa. Veikkaan nimittäin, että suuri osa lasta toivovista on allekirjoittaneen tapaan kokeillut keinon jos toisenkin haaveensa saavuttaakseen - erityisesti silloin, kun yritystä alkaa olla takana kuukausien sijaan vuosia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti