sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Vielä pitäisi viikko sinnitellä

Äh, olin jo unohtanut, kuinka perseestä tämä päivien laskeskelu ja oireiden kyttäys onkaan.

Alkionsiirrosta on 4 päivää ja tein jo tänään ensimmäisen raskaustestin... Eipä yllätys, että siihen ilmestyi tasan yksi viiva. Järjellä miettien mahdollinen kiinittyminen on tapahtunut pari päivää sitten ja hcg-tasot eivät varmaan vielä päätä huimaa, vaikka raskaus olisikin alkanut. No, jostain netin keskustelupalstalta kuitenkin luin, että osa IVF-potilaista on alkanut jo tässä kohtaa saamaan haamuviivaa tikkuun, joten eikun faktat roskakoriin ja testiä tekemään, ihan liian ajoissa. Huokaus. Pitäisi nyt malttaa vaan suosiolla odotella sinne ensi viikon loppupuolelle. Toisaalta ostin kyllä juuri tätä testirumbaa ennakoiden tukkupakkauksen halpistestejä, että kai niihin voi sitten liruttaa vaikka joka aamu, jos siitä jotain mielenrauhaa tai hallinnantunnetta itselleen saa.

Raskausoireiden suhteen on aika hiljaista. Oikealla alavatsalla tuntuu ajoittain vähän erikoista nipistelyä, mahtaako olla hyvä merkki vaiko Lugesteronin sivuoire? Viimeksi meinaan olen kirjoittanut Lugesteronien aiheuttaneen menkkatyyppistä jomotusta alavatsaan ja toispuoleisia repäisykipua - en kuitenkaan muista, että se ihan tällaiselta olisi tuntunut. Lisäksi rinnat ovat ihan tolkuttoman kipeät ja niiden iho kosketusarka, ne myös tuntuvat tosi painavilta ja ovat kasvaneet ainakin yhdellä kuppikoolla.

Jos alkio ei ota kiinnittyäkseen, niin laskin että kuukautiset alkaisivat 7.3. eli raskaustestiä edeltävänä päivänä. Insseissä luteaalivaiheen pituus on ollut ilman Lugeja 12pv ja Lugejen kanssa 14pv. Luulisi, että edelleen mennään suunnilleen samalla kaavalla - toki tällä kertaa Luge-annostus on isompi, joten sehän voi tuoda oman twistinsä hommaan.

Normaali aivotoiminta, please come back.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti