sunnuntai 10. heinäkuuta 2022

The Testipäivä

Nyt se on virallista - ei tule lasta meille tästä alkionsiirrosta.

Ilmoitin TYKSiin asiasta ja ilmaisin samalla haluni jatkaa hoitoja uudella IVF:llä. Juttelimme miehen kanssa, että niin kauan kuin asia vähänkin mietityttää, on parempi jatkaa hoitoja ettei tarvitse myöhemmin jossitella. Samaan hengenvetoon totesimme myös, että tämä tuleva IVF saa olla viimeinen kerta, tuli sieltä sitten 1 tai 10 alkiota. Ainoastaan jos kävisi niin, ettei munasolupunktiossa saada yhtään alkiota, niin sitten kokeillaan vielä uudestaan. Olemme molemmat jo aika väsyneitä tähän hommaan. Edelleen mieli voi matkan varrella muuttua, mutta juuri nyt suunnitelma on tämä ja se tuntuu hyvältä.

Muistin myös tänään pitkästä aikaa ennustuksen vuosien takaa. Monet varmaan tietävät, mikä sormusennustus on - siinä ripustetaan sormus irtohiuksen varaan roikkumaan ja mikäli sormus alkaa pyöriä ympyrää, tarkoittaa se, että saat tytön ja jos liike on enemmänkin edestakainen heiluri, saat pojan. Tätä toistetaan niin kauan kunnes sormus ei enää liiku mihinkään. Jos sormus heiluu esim. kolmesti, tulet saamaan kolme lasta.

Takaisin ennustukseen. Leikimme tätä hupsua leikkiä kaverini polttareissa kuutisen vuotta sitten. Kun tuli minun vuoroni kokeilla, ei sormus tahtonut liikkua ensin ollenkaan, kunnes hetken odottelun jälkeen se alkoi tehdä pienen pientä ympyrää. Sitten liike lakkasi eikä alkanut enää uudelleen. Miten osuva tuo ennustus onkaan ollut tähän asti - sain pitkän lapsettomuustaipaleen jälkeen pikkuruisen 2,4-kiloisen tytön. 

Niin, ja polttarisankarin ennustus tuolloin oli kolme poikaa. Arvaatko jo, miten hänen kohdallaan tapahtui? Kolmas lapsi - poika hänkin - on syntymässä loppuvuodesta veljiään ihastuttamaan.

Toivon, että sormus olisi minun kohdallani erehtynyt ja että luvassa olisi vielä toinen lapsi. Ei nyt, mutta edes joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti