maanantai 6. kesäkuuta 2022

Nyt alkaa jännittää

 Okei, kuukautisia ei kuulu vieläkään... Ovat siis jo neljä päivää myöhässä. Myös kaikki menkkoihin liittyvät oireet ovat poistuneet. Tämä on hyvin omituista, sillä en muista koska viimeksi olisi kierto venynyt yli 32 päivän. Toki olihan se ovulaatio taas tosi myöhään, jos kp 18 testi näytti positiivista niin ovis olisi silloin tapahtunut noin kp 19-20. Siltikin, luteaalivaiheeni on lähes poikkeuksetta ollut 10-12 päivää, eli kyllä menkkojen olettaisi nyt jo alkaneen.

Olenkohan voinut stressaamalla saada kehon sekaisin? Olen viimeiset pari viikkoa ollut ihan kohtuuttoman ahdistunut, niin että se oireilee jopa fyysisesti sydämentykytyksinä ja unettomuutena. Kaipa se voi kuukautisiinkin vaikuttaa. En tosin tiedä, MIKSI olen näin ahdistunut. Epäonnistuneet lapsettomuushoitoyritykset? Paniikki kohta koittavasta töihin paluusta ja lapsen päiväkodin aloituksesta? Liian vähäinen parisuhdeaika? Tai ehkä näiden kaikkien kombinaatio.

Raskauteen en edelleenkään usko. Tosin pienen pieni toivon siemen on alkanut itää, että mitä jos sittenkin... Raskaustesti kai pitäisi hakea. Viivyttelen, koska en jaksaisi taas pettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti