tiistai 7. kesäkuuta 2022

Hohtavan valkoinen testiliuska

Kp 33. Aamuvirtsasta tehty raskaustesti näyttää niin negatiiviselta kuin vain voi. Itse asiassa se kohta, johon testiviivan pitäisi piirtyä, loistaa jopa taustaa valkoisempana. Raskaustoiveelle voinee siis sanoa taas heipat. Harmittaa.

Lisäksi tässä alkaa tulla pian kiire, jos alkionsiirtoon mielii päästä ennen syksyä, klinikka kun sulkeutuu 11.7. Esimerkkinä jos menkat alkaisivat tänään, olisi ovulaatio kesäkuun lopussa, ja siihen kun lasketaan se alkion ikä eli +5/6 päivää päälle, aletaan olla jo reilusti heinäkuun puolella. Mikäli kuukautiset alkavat vasta ensi viikolla, siirto käy jo mahdottomaksi.

Oikeasti alkaa olla sellainen olo, että antaa olla. Ei tästä mitään tule.

2 kommenttia:

  1. Aargh, tiedän täsmälleen, mitä tarkoitat tuolla, että ihan kuin se kohta, mihin toisen viivan pitäisi tulla, olisi vielä valkoisempi kuin mikään muu osio koko kirotusta testistä.. :( Toivottavasti ehtisitte vielä alkionsiirtoon ennen kesälomia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Vielä toivo elää, että kaikki kävisikin parhain päin. Ja kyllähän se alkionsiirto JOSSAIN vaiheessa onnistuu, väkisinkin, mutta odottavan aika on pitkä ja täynnä turhautumista.

    VastaaPoista