perjantai 22. marraskuuta 2019

Vauhdilla eteenpäin

Isot rattaat lähtevät pyörimään yllättävän nopeasti, sillä jo joulukuun alussa pääsemme TYKS:n naistentautien klinikalle ensikäynnille. Hoitotakuu on kuulemma 3 kuukautta, mutta meidän ei onneksi tarvinnut odotella kuukauttakaan. Tuo joulukuun käynti ei vielä itsessään ole mikään hoidollinen, vaan silloin vasta suunnitellaan millä kaavalla lähdetään etenemään. Uskoisin, että tammikuussa päästään ensimmäisen IVF:n kimppuun - ja sekin on jo tosi pian, iiks.

Toinen jännittävä asia joulukuulle on, että lyömme todennäköisesti silloin kaupat lukkoon tuosta aiemmin hehkuttamastani omakotitalosta. Kuntokartoitus tehtiin tällä viikolla ja ihan ongelmattomasti se ei sujunut - kellarikerroksen huoneesta löytyi seinästä kosteusvaurio. Kun seinä sitten kokonaan purettiin, niin paljastui, että vaurio on hyvin pieni ja paikallinen, eli HUH, korjattavissa. Toki kellarikerros itsessään tulee aina olemaan jonkinlainen riski ja sitä on tarkkailtava säännöllisesti, mutta täysin huoletonta omakotitaloa tuskin on olemassakaan.

Aika paljon tapahtumia (niin iloisia kuin surullisiakin) viimeisten kuukausien aikana. Tuntuu, ettei sellaista rentoa yhdessäolemista ole miehen kanssa ehtinyt oikein ollakaan, vaan kyse on aina jostain velvollisuudesta. Ensin lapsettomuushoidot kaikkine kommervenkkeineen. Sitten talokauppojen suunnittelua ja siihen liittyvien pankkiasioiden selvittelyjä ym. Lisäksi mies vaihtoi äskettäin työpaikkaa, jonka seurauksena hänen työmatkansa ovat 1h/suunta ja päivälle tulee pituutta enemmän kuin tarpeeksi.

No, vaihe kerrallaan, kyllä kai se tästä jossain vaiheessa taas muuttuu helpommaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti