lauantai 9. marraskuuta 2019

It buuuurns

Gonapeptyl, nimittäin. Laitoin sen tänään aamulla ja teki kyllä kipeämpää kuin esimerkiksi Pregnyl. Jälkimmäinen ei ole tuntunut oikeastaan missään, ei pistämisen aikana eikä sen jälkeen. Gonapeptyl kirveli jo pistäessä ja välittömästi sen jälkeen iho lehahti punaiseksi ja kutisevaksi pistoalueelta. Sitten jäädäänkin odottelemaan, tuleeko jotain jälkioireiluja tai pahimmassa tapauksessa OHSS (ovarian hyperstimulation syndrome, jossa munasarjat täyttyvät nesteellä ja turpoavat). Toivotaan kuitenkin, että säästyisi edelleenkin niiltä rajuimmilta oireilta. Aikamoisia aineita sitä itseensä suostuukin tökkimään.

Inseminaatiosta on nyt viikko, eikä olo tunnu mitenkään poikkeavalta - usko raskautumiseen on aika lailla olematon. Jos oikein miettimällä miettii, niin alavatsassa on parina viime päivänä ollut sellaisia viiltäviä tuntemuksia ja nännit ovat aristelleet. Niin ja kasvoihin on tullut taas pari todella syvää ja kipeää paisetta, mutta tämän oletan johtuvan Pregnylistä, koska myös viimeksi ihoni reagoi tällä tavalla kyseiseen lääkkeeseen.

Jotenkin sitä vain odottaa, että ne menkat sieltä alkaisivat ja pääsisi tästä hoitorumbasta vihdoin jo eteenpäin, elämään normaalia elämää edes hetkeksi. Kunnes IVF tietysti alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti