maanantai 17. lokakuuta 2022

Voisiko se olla

Lisää oireita listaan.

Kipeät nännit. Kipu tuntuu vain koskiessa, eikä ole mitenkään infernaalista, mutta inhottavaa kylläkin. Ja siis pelkästään nännit, ei rinnat, jotka nekin toisaalta vaikuttavat jotenkin aiempaa suuremmilta? Tähän olen kiinnittänyt huomiota siksi, että ekan raskauden jälkeen jo valmiiksi pienet tissini "tyhjenivät" olemattomiin ja alkoivat roikkua, mutta nyt kummastelen niihin ilmestynyttä lisätäytettä.

Hajuherkkyys on nousussa, nimittäin lapsen vaippatuotokset ovat saaneet aikaan nenän nyrpistelyä... Jokin vain haisee erilaiselta kuin ennen. Voihan se olla, että ollaan vaan syöty jotain sellaista mikä saa tämän aikaiseksi.

Tänään on ollut koko päivän jotenkin heikko olo. Sellainen... Krapulainen? Vähän tärisyttää ja pala kurkussa. Ehkä olen tosin syönytkin vähän huonosti.

Olen pitkän tauon jälkeen nukkunut taas päiväunia. En koe olevani erityisen loppu, mutta samalla kun lapsi simahtaa niin sammun minäkin (suom. huom. jos en siis ole töissä). Myös öisin olen nukkunut ihan älyttömän sikeästi ilman mitään lisäapuja, kun normaalisti tarvitsen korvatulpat ja täyden hiljaisuuden pystyäkseni rauhoittumaan.

Seksuaalinen halukkuus on pysynyt ovulaation jälkeen koholla. Tavallisesti suurimmat himot ovat oviksen aikoihin ja loppukierrossa eletään kuivaa kautta, mutta nyt meininki on edelleen hyvä.

Vatsaa nipistelee ja teräviä vihlaisuja tuntuu aika paljon, mutta tämä ei oikeastaan ole poikkeuksellista kierron tässä vaiheessa ja tuskin siis tarkoittaa raskauden suhteen yhtään mitään. Mainitaan nyt kuitenkin.

Parin päivän päästä sitten naurattaa taas, kun huomaa ettei näistäkään oireista mikään tarkoittanut mitään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti