maanantai 12. joulukuuta 2022

Alkuraskauden oireet iskivät rytinällä

Hohhoh, selailin juuri blogiani taaksepäin, aikaan jolloin odotin esikoistamme. Minulla oli lievää pahoinvointia ja etomista rv 7-10. sekä ajoittaista huimausta/väsymystä. Mitään muita oireita ei oikein sitten ollutkaan, ja muistan olleeni tuolloin vähän huolissanikin tilanteesta.

Nyt minua on oksettanut jo rv 5 lopulta lähtien. Edelleenkään en, luojalle kiitos, ole oksentanut, mutta ällötys on päällä lähes 24/7. En pysty edes katsomaan, saatika haistamaan tai maistamaan tiettyjä ruokia. Lisäksi tuntuu, että se, mitä pystyn tänään syömään, aiheuttaa satavarmasti seuraavana päivän oksennusrefleksin.

Myös hillitön väsymys on päällä. Nukuin viikonloppuna 3h päiväunet, ja silti illalla jo klo 20 nuokuin sohvalla. 

Rintani ovat kasvaneet, SELVÄSTI. Edellisen raskauden jälkeen niistä ei oikein jäänyt mitään jäljelle, koska rintani ovat alun alkaenkin tosi pienet, mutta nyt on taas tullut liiveihin täytettä. Ja kipeät ne ovat kyllä myös.

Vatsani on jatkuvasti turvoksissa. Näytän siltä, että olisin vähintäänkin tuplasti pidemmällä kuin mitä viikkoja tällä hetkellä on kasassa. Tähän toki voi vaikuttaa tuo aiempi raskaus, sillä tuskinpa vatsa ihan entiseen kireyteensä on palautunut, vaan nyt maha antaa helpommin periksi kaikenlaisille pöhötyksille.

Huomenna olisi rv 7+0 sekä kauan odotettu ja pelätty alkuraskauden ultra. Toivon, että kaikki edellämainitut oireet olisivat hyvä merkki ja että saisimme hyviä uutisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti