maanantai 14. joulukuuta 2020

Babyshower etänä

Koin eilen aikamoisen yllätyksen, kun yksi ystävistäni pamahti meille ennalta ilmoittamatta mukanaan hamppariateria, herkkuja ja vaippakakku. Kuulemma etävauvakutsuni alkaisivat tunnin kuluttua Skypessä! En osannut odottaa mitään tällaista ja olinkin täysin tukka räjähtäneenä pieruverkkareissa matkalla suihkuun, kun ovikello soi, enkä tapani mukaan suostunut edes avaamaan ovea kun en tiennyt kuka on tulossa, vaan mies joutui asialle :D 

Skypeily oli yllättävän mukavaa puuhaa ja vietimme aikaa mm. tietovisan ja kuva-arvoitusten parissa. Oli hauska vaihtaa muuten vaan kuulumisia ihmisten kanssa ja "päästä näkemään", vaikka edes sitten kuvaruudun välityksellä.

Oli myös ihana ja todella tervetullut lahja, että saimme vastasyntyneen valokuvauslahjakortin. Olen päättänyt, että elämän tärkeimmät hetket, kuten häät, odotusaika ja vastasyntyneen ensihetket käydään ikuistamassa ihan kunnon kuvaajalla ja niistä teetetään kuvakirjat tai seinätauluja. 

Nyt ei valitettavasti ajatus juokse tämän enempää, jostain syystä olen tänään herännyt jo 3:45 (enkä saanut untakaan kuin puolilta öin...). Later!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti