torstai 6. helmikuuta 2020

Tuskailua

Voi perkele. Tottakai juuri tällaisena hetkenä kun oikein odottaa menkkojen alkavan, ei niitä näy missään. Nyt on kp30 eli eivät vielä pahasti ole myöhässä, mutta harvoin minulla kierto venähtää näinkään pitkäksi... Olisikohan nyt stressiä työpaikan vaihdoksen myötä. En rehellisesti muista, koska olisin viimeksi ollut näin kuormittunut ja ylityöllistetty! Samaan hengenvetoon täytyy kuitenkin todeta, että hienoltahan se tietysti tuntuu, kun kokee olevansa tarvittu ja kaivattu osa työyhteisöä.

Takaisin aiheeseen. Ei tässä muuten olisi ongelmaa, mutta kun olen ajoittanut talvilomani sillä ajatuksella, että IVF:n pariin päästäisiin suunnilleen viikolla 8. Toki tähän hoitoruljanssiin kuuluu useampi seurantaultrakäynti sekä lopulta itse punktio ja mahdollinen alkion tuoresiirto, eli kaikkea ei yhden viikon aikana saada missään nimessä tapahtumaan - mutta töiden kannalta olisi ihanteellista, että edes se hemmetin punktio + tuoresiirto ajoittuisi loma-aikaan, ettei tarvitsisi loman jälkeen heti saikuttaa. Vaikka ei ehkä pitäisi ajatella asioita näin työ-lähtöisesti, niin kyllä sitä kuitenkin miettii poissaolojen vaikutusta loppukevään työkuormaan... No, toisaalta en saa kaikkia terveystarkastuksia tehtyä kuitenkaan kesään mennessä vaikka olisin paikalla 24/7, että tuskinpa se pari poissaolopäivää enää pahemmin tätä venettä kaataa.

Noh, ei se auta kuin odotella. Yksi raskaustestikin kuumottelisi kotona, mutta teen sen vasta jos kierron pituus alkaa venyä yli 35:n.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti