maanantai 29. huhtikuuta 2019

Väsynyt pettymyksiin

Meninpä sitten hormonihuuruissani tekemään raskaustestin viime viikon torstaina, 2 viikkoa oletetun ovulaation jälkeen. Kuukautisethan siinä vaiheessa olivat tottakai poissa Terolutien vuoksi. Ajattelin testin kuitenkin näyttävän edes jotain, jos raskaus olisi alkanut. Mutta aivan selkeä negatiivinen sieltä pamahti, ei pienintäkään epäilystä.

Kuinka ollakaan, Teroluteista huolimatta kuukautiset alkoivat lauantaina, eli kierron pituudeksi tuli 31 päivää. Ehdin vielä lauantaina ottaa pillerin, mutta sen jälkeen en ole niitä jatkanut, koska vuoto alkoi niin selkeästi. Harmittaa, koska nyt minun täytyy syödä ainakin vielä toinen (jollei jopa kolmas) Terolut-kuuri, jotta saan kuukautisia lykättyä riittävästi häitä + häämatkaa ajatellen. Täytyy seuraavaksi varmaan aloittaa niiden käyttö jo aiemmin, vaikkapa kp 22, josko silloin tehoaisivat paremmin... Taaaai, sitten pyydän lääkäriä kirjoittamaan Primolutit ja toivon niiden siirtävän kuukautisia tehokkaammin.

Väsyttää nyt ihan kokonaisuudessaan tämä koko paska. Facebookin news feediin tulee jatkuvasti kuvia onnellista odottajista ja tuoreista vanhemmista, ja itse kärvistelen vaihteeksi taas vatsakipujen kourissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti