maanantai 7. toukokuuta 2018

11. hetki

Niinpä niin, kuukautiset ne sieltä taas tulivat. Ajoitukset olivat kohdallaan, stressiä ei nyt lapsensaannista (tai muustakaan) ole ollut, kaiken pitäisi olla ihan kunnossa. Mutta kun ei, niin ei.

Katselin juuri kalenteria, että häitä ajatellen alkaa olla tosiaankin viimeinen hetki raskautua, mikäli ei halua sännätä suoraan synnäriltä kirkkoon; jos jostain kumman syystä toukokuun kierrosta tärppäisi, olisi laskettu aika helmikuussa. 5kk aikaa toipua raskaudesta, synnytyksestä ja oppia elämään sen uuden ihmisenalun kanssa... Plus hääjärjestelyt siinä samassa tohinassa. Sounds like a nightmare.

Mies jutteli, että häitä ehditään kyllä viettää myöhemminkin ja lapsen saamiselle voi olla pahimmassa tapauksessa vain yksi otollinen hetki. Joo, totta tämäkin. Mutta siinä vaiheessa kun juhlapaikat, kampaajat, meikkaajat, valokuvaaja, kirkko ym. ollaan jo varattu ja järjestelyt tehty, niin en kyllä haluaisi raskauden takia niitä kaikkia alkaa perumaankaan. Ja siis minua ei haittaisi olla raskaana häiden aikaan, kunhan nyt en olisi viimeisilläni taikka juuri synnyttänyt. Eli muutaman kuukauden paussi lapsiprojektissa voisi olla tarpeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti